Je WordPress website laten bouwen

Daar draai ik mijn hand niet voor om
0
Kennismaking & offerte

Voordat ik voor jou aan de slag ga maak ik graag even kennis met je. Dat kan via de telefoon, Skype of onder het genot van een kopje thee. Tijdens dat gesprek bespreken we wat jij zoekt en of er een klik is tussen ons. Voelt het goed? Dan gaan we door naar de volgende stap.

0
Bouw

Na de kennismaking start ik met de bouw van jouw website. Gedurende het proces houd ik je regelmatig op de hoogte en overleggen we over de mogelijkheden. Hierdoor kunnen aanpassingen sneller worden doorgevoerd en kunnen we snel naar de laatste stap.

0
Lanceringsfeestje

Je website is klaar voor lancering, en dat betekent dat de champagne open mag! Heb je na de oplevering nog vragen over je website, dan mag je deze altijd aan me stellen.