Over Winkelcentrum Achterveld (IJsselstein)

Winkelcentrum Achterveld bestaat uit verschillende winkels. Onder andere een Jumbo, Primera, slager, groenteboer, Kruidvat en een kwalitaria. In 2020 bestond winkelcentrum Achterveld 25 jaar en daarom werd er een verzamelactie georganiseerd in samenwerking met de Historische kring IJsselstein. Deelnemers konden historische plaatjes van IJsselstein verzamelen en in een verzamelboek inplakken.

Over mijn werk voor Winkelcentrum Achterveld

Ik werd ingeschakeld om het voorwoord voor het verzamelboek te schrijven. Dit zag er als volgt uit:

Winkelcentrum Achterveld bestaat 30 jaar en dat brengt heel wat historie met zich mee. Een groot deel van de winkels die er nu zijn, waren hier 30 jaar geleden ook al. Zoals Arie van e Jumbo en Riet van Lekkerkerker kaas. En nog specialer: enkele winkels gingen over van vader op zoon. Zo volgde Martijn zijn vader op in de Primera en nam Sander het stokje over bij Koos Klop Zonnetuin.

Om deze 30 jaar vol historie te vieren, is een bijzondere actie nodig. Deze kreeg de vorm in dit bijzondere spaaralbum.

In samenwerking met de Stichting Historische Kring IJsselstein hebben we dit prachtige spaaralbum samengesteld, waar je de komende weken voor kunt sparen. Vanaf 14 februari ontvang je bij elke €7,50 aan besteding bij een van de winkels op winkelcentrum Achterveld een pakje historische plaatjes van de stad IJsselstein.

Deze plaatjes kun je in dit spaaralbum plakken, waar je ook nog eens meer informatie vindt over de geschiedenis van IJsselstein. Het boek is een uniek verzamel- en bewaaralbum, waar je met volle overgave voor kunt sparen!

Namens alle winkeliers van winkelcentrum Achterveld wensen we je heel veel plezier met het vullen van dit boek.

IJsselstein, februari 2020