Hi! Tof dat je hier bent. Ik werk elke dag heel hard om jou zoveel mogelijk inspiratie en informatie over online marketing te geven. Dat doe ik vanuit de kennis die ik door de jaren heen heb opgebouwd, de kennis die ik opdeed tijdens mijn studie en door veel onderzoek te doen. Je bent immers nooit uit geleerd. Alle informatie die ik hier geef is naar mijn weten juist, maar fouten maken is menselijk en dat kan ook mij gebeuren.

De teksten op Claasen Communicatie

Ik schrijf alle teksten die je op deze website ziet zelf en vanzelfsprekend mogen deze teksten dus ook niet gekopieerd worden. Wil je een artikel van mij delen, gebruik dan de social media knoppen bij de berichten. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik een tekst voor jou schrijf, voor meer informatie daarover kun je deze pagina bekijken of contact opnemen.

Afbeeldingen

Af en toe krijg ik een bezorgde vraag of ik wel weet dat er copyright op afbeeldingen rust. Hartstikke lief, maar niet nodig. Alle afbeeldingen op mijn blog zijn:

  • Van mijzelf
  • Van Pixabay/Unsplash
  • Gedeeld met toestemming van de fotograaf (en vanzelfsprekend met bronvermelding erbij)

Reacties

Ik vind het ontzettend leuk als je een reactie achterlaat op mijn website! Het verwijderen van een reactie doe ik dan ook liever niet. Dit doe ik alleen als het écht niet anders kan. Bijvoorbeeld wanneer je reactie racistisch, haatdragend of beledigend is. Bij herhaling word je geblokkeerd en heb je geen toegang meer tot Claasen Communicatie.

Sponsored posts en affiliate links

Af en toe zie je hier een gesponsorde post voorbij komen. Een gesponsorde post is een samenwerking tussen mij en een merk waar ik achter sta. Sta ik niet achter het merk, dan lees je er hier ook niets over. Bovendien vind ik het belangrijk dat jullie niet alleen maar gesponsorde artikelen lezen. Het grootste gedeelte van mijn artikelen is dan ook niet gesponsord. Wanneer een artikel wel een samenwerking bevat staat dit altijd onderaan aangegeven.

Als laatste kom je op Claasen Communicatie ook affiliate links tegen. Wanneer jij doorklikt naar een product via mijn website en vervolgens een product aanschaft krijg ik een (kleine) commissie over dit product. Geen zorgen, het kost jou niets extra. Je doet er mij alleen een enorm plezier mee. Ook hier geldt, ik plaats alleen linkjes naar producten waar ik achter sta.