Diensten

Hoger komen in Google

met de gratis checklist

vindbaarheid in de zoekmachines

Duik dieper in het verbeteren van jouw

Download het gratis e-bookDownload het gratis e-book

Tekstschrijver

Misschien herken je het wel. Je start met een blanco scherm, en na 10 minuten is het scherm nog steeds blanco. Je hebt enorm veel ideeën, maar weet niet goed hoe je deze om moet zetten naar tekst. Als freelance tekstschrijver, copywriter en storyteller help ik je graag met al jouw teksten. Denk daarbij aan:

• teksten voor je website
• blogartikelen
• vacatureteksten
• advertorials
• referentiecases
• landingspage

Weten of mijn schrijfstijl bij jou past? Check dan even mijn portfolio!

Bloggen
Webteksten
Vacatureteksten
Copywriting

Portfolio

Klik op het item voor meer informatie.

 • Copywriting

  Misschien herken je het wel. Je start met een blanco scherm, en na 10 minuten is het scherm nog steeds blanco. Je hebt enorm veel ideeën, maar weet niet goed hoe je deze om moet zetten naar tekst. Als freelance tekstschrijver, copywriter en storyteller help ik je graag met al jouw teksten.

 • Bloggen

  Mijn liefde voor bloggen begon al vroeg, alhoewel het destijds gewoon een online dagboek was. Pas later begon ik écht de kracht van bloggen te leren kennen. Het is niet alleen geweldig voor je vindbaarheid in de zoekmachines, het is ook een manier om vragen van potentiële klanten te beantwoorden en dus je expertise te laten zien. Ben jij al aan het bloggen?

 • SEO geoptimaliseerde teksten

  Het liefste sta je zo ver mogelijk bovenaan in de zoekmachines. Jouw potentiële klanten zoeken immers in 90% van de gevallen via internet naar een product of dienst. En dan wil je natuurlijk wel dat ze bij jou uitkomen, niet bij je concurrent. Goede SEO teksten zijn dus erg belangrijk. Daar ondersteun ik je graag in.

  Bij het schrijven van SEO teksten houd ik rekening met zowel de zoekmachine als de lezer. Samen gaan we kijken welke content bij jouw doelgroep past en welke zoekwoorden ze gebruiken om jouw bedrijf en producten te vinden. Daarna bekijken we welk type tekst past bij jouw doelgroep. Bijvoorbeeld blogs en artikelen of juist conversiegerichte of landingspagina’s. Ik schrijf vervolgens de juiste informatieve en effectieve SEO teksten aan de hand van de jongste SEO criteria. Jouw resultaten? Een betere vindbaarheid, meer websitebezoekers en een hogere conversieratio.

 • Webteksten

  Een geweldig mooie nieuwe website, maar teksten met veel taalfouten. Dat schrikt potentiële klanten af. Bedenk maar eens: wat zou je zelf doen als je een website ziet met veel taalfouten? Toch bestellen of eerst even goed controleren of de website wel betrouwbaar is?

  Of draagt jouw website je verhaal niet goed naar buiten waardoor klanten niet weten wat ze bij je kunnen verwachten? Ook in dit geval zijn de teksten van levensbelang.

Andere diensten

(Online) trainingen

Wanneer je zelf aan de slag wil met het verbeteren van jouw schrijfstijl, wil kunnen werken in WordPress of wanneer je met Pinterest nieuwe klanten naar jouw website wilt trekken. De online trainingen van Claasen Communicatie gaan dieper in op alle belangrijke onderdelen en bestaan niet alleen uit theorie, maar ook uit praktijkvoorbeelden.

Pinterest voor ondernemers

Herken je dit?

– Je ‘moet’ al op zoveel kanalen aanwezig zijn, dat Pinterest erbij is ingeschoten
– Je bent druk bezig met je online zichtbaarheid maar hebt het gevoel dat het niets doet
– Hierdoor twijfel je aan jezelf
– Je hebt het gevoel dat je niet genoeg uren in de dag hebt om Pinterest succesvol in te zetten
– Je weet dat het kan werken, maar je weet niet hoe

Dan is de training Pinterest voor ondernemers iets voor jou!

WordPress voor beginners

Als beginnend ondernemer heb je misschien niet het budget voor een super-de-luxe website met alles erop en eraan. Maar dat is ook niet nodig. Met de training WordPress voor beginners leer je hoe je een basic WordPress website zelf kunt bouwen. Bovendien leer je ook meer over het werken met het CMS WordPress, dus zelfs als jouw website al staat is dit een interessante training om te volgen!